Avventura nieuwtjes en praktische survival & outdoor tips

De Avventura medewerkers zijn net zo verzot op actieve outdoor activiteiten als jij. In deze blog delen onze actieve buitensporters een heleboel praktische en outdoor tips met je. Ze geven ook een woordje uitleg over nieuwe producten en technieken. Je vindt hier ook de agenda met activiteiten of evenementen bij Avventura. Dit alles kan je nalezen in deze blog en op de Avventura Facebook pagina en Instagram feed natuurlijk.

Blue Heart Screening 29 mei

Blue Heart Screening 29 mei

De voorgestelde constructie van 3000 stuwdammen in de Balkan-regio bedreigt het voortbestaan van unieke diersoorten en de mensen die op dagelijkse basis afhankelijk zijn van de rivieren. Dankzij Patagonia, Together Films en film.sprout tonen we het verhaal over de strijd om de laatste wilde rivieren in Europa te beschermen. De film toont hoe activisten er [...]
Lees meer
Avventura tentenshow 5 & 6 mei 2018

Avventura tentenshow 5 & 6 mei 2018

Tijdens het eerste weekend van mei 2018 kan je de Avventura trekkingtenten in de natuur komen bewonderen tijdens de 2-daagse tentenshow op de Gentse Blaarmeersen.

Lees meer
Avventura outdoor & ski shop make-over en feestelijke heropening

Avventura outdoor & ski shop make-over en feestelijke heropening

Benieuwd hoe je favoriete outdoor en ski shop Avventura er sinds de make-over in maart 2018 uitziet? Kom het vooral zelf ontdekken tijdens onze feestelijke heropening.

Lees meer
360 tour