Een BUITENGEWONE expertise in technische outdoor uitrusting

Onze medewerkers zijn ervaringsdeskundigen en kunnen je veel over je outdoor uitrusting vertellen. Zowel over de theorie als de praktijk.

Niet zeker welke outdoor uitrusting je nodig hebt? Bij Avventura krijg je advies en praktische tips van ervaren en actieve buitensporters.

Iedereen die je bij Avventura aanspreekt, deelt jouw passie voor een de outdoor lifestyle. Alpinisme, hiking, trekking, skiën, fietsen… Al onze medewerkers hebben een specifieke voorliefde en geven je praktijkgericht advies waar je écht iets aan hebt. Zo ga je altijd met het juiste advies en het juiste materiaal op pad.

Bergen ervaring, letterlijk en figuurlijk

In 1986 was technische outdoor uitrusting vinden lang niet zo eenvoudig als nu. In België waren weinig outdoorspeciaalzaken te vinden. De Avventura bezielers, die zelf ook enthousiaste buitensporters waren, besloten om producten van innovatieve merken zoals The North Face, Fjallraven en Patagonia te verdelen. En dat doen ze meer dan 30 jaar later nog steeds.

3 decennia ervaring, een uitgekiend gamma, focus op productkwaliteit en service en het feit dat we zaken doen vanuit een persoonlijke passie, verklaart meteen waarom Avventura klanten tegelijk onze grootste fans zijn.

Onze hechte band met fabrikanten maakt het verschil. We krijgen originele onderdelen voor onze Avventura hersteldienst en vlotte garantieprocedures. Wij werken enkel met merken die onze visie op duurzaamheid en kwaliteit delen.

Regelmatig infosessies

We delen graag onze technische kennis en praktische tips & tricks. Op de Avventura Facebook pagina en Instagram account kom je te weten waar en wanneer we infosessies plannen.

Klaar om je nieuwe outdoor uitrusting te kiezen?

De Avventura adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden in onze winkel in Gent. Of stuur je hen liever een mailtje?

STEL JE VRAGEN

360 tour