Een BUITENGEWONE expertise in technische outdoor uitrusting

Onze medewerkers kunnen je echt alles over je outdoor uitrusting vertellen. Niet alleen de verkooptroeven en technische prestaties, maar ook hun eigen praktijkervaringen.

Niet zeker welke outdoor uitrusting je precies nodig hebt? Bij speciaalzaak Avventura krijg je functioneel advies en praktische tips van ervaren outdoorspecialisten en actieve buitensporters. Vraag dus gerust een woordje uitleg zodat je de juiste keuzes maakt.

Iedereen die je bij Avventura aanspreekt, deelt jouw passie voor een actieve outdoor lifestyle. Alpinisme, hiking, trekking, skiën en fietsen… Al onze medewerkers hebben een specifieke voorliefde en geven je praktijkgericht advies waar je écht iets aan hebt.

Bergen ervaring, letterlijk en figuurlijk

In 1986 was technische outdoor uitrusting vinden lang niet zo eenvoudig als nu. In België waren destijds haast geen outdoorspeciaalzaken te vinden.

De Avventura bezielers, die zelf ook enthousiaste alpinisten en hikers waren, besloten om enkel kwaliteitsproducten van topmerken zoals The North Face, Fjallraven en Patagonia te verdelen. En dat doen ze meer dan 30 jaar later nog steeds.

Ook de hechte band met onze fabrikanten maakt het verschil. We verkrijgen bijvoorbeeld originele onderdelen voor onze Avventura hersteldienst. Onze goede relaties met de leveranciers zorgen ook voor vlotte garantieprocedures en snelle nabestellingen. Alles waar jij als klant ook voordeel aan hebt.

Je hoeft dus niet te twijfelen om bij Avventura outdoor uitrusting te kopen. Je stapt bij een van de meest gespecialiseerde ski en outdoor winkels in België binnen.

3 decennia ervaring, een uitgekiend gamma met focus op productkwaliteit en het feit dat we zaken doen vanuit een persoonlijke passie, verklaart meteen waarom Avventura klanten tegelijk onze grootste  fans zijn.

We delen onze kennis met je!

Onze outdoorspecialisten delen maar wat graag hun technische kennis en praktische tips & tricks met je in onze outdoor shop in Gent en je kan ons ook regelmatig tegenkomen op diverse (buitensport)beurzen. Of ontmoeten we je binnenkort op een van onze boeiende thema-avonden?

Op de Avventura Facebook pagina en Instagram account kom je te weten waar en wanneer we beursdeelnames en infosessies plannen.

Klaar om je nieuwe outdoor uitrusting te kiezen?

De Avventura adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden in onze winkel in Gent. Of stuur je hen liever een mailtje?

STEL JE VRAGEN

360 tour