Over onze leveringen

Verzending & thuislevering

Avventura vertrouwt de verzending je bestelling toe aan externe partners zoals Bpost en DPD. Via deze partners kunnen we online bestellingen verzenden naar elk adres in België en Nederland, doch niet aan P.O. box adressen.

Verzending naar andere Europese landen is enkel mogelijk op aanvraag. De kostprijs voor dergelijke buitenlandse zendingen zullen we vooraf aan je meedelen.

Levertermijn

In de meeste gevallen mag je je bestelling binnen 3 tot 10 dagen na het plaatsen van je bestelling verwachten als de artikelen in voorraad zijn. Deze termijnen gelden voor leveringen binnen de Benelux, zijn louter indicatief en niet bindend.

Ondanks onze zorgvuldige planning kan het voorkomen dat een besteld artikel tijdelijk niet beschikbaar of niet op voorraad is. In een dergelijk geval zullen wij je onmiddellijk op de hoogte stellen en indien mogelijk een ander gelijkaardig product voorstellen. Indien je hier niet mee akkoord gaat, behouden wij ons het recht voor de bestelling te annuleren en/of terug te betalen.

Voor leveringen buiten de EU-zone zullen de Avventura medewerkers je vooraf de geraamde levertermijn en de afwijkende verzendkosten meedelen.

Avventura bvba kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele schadeclaims of annulering van betaling ten gevolge van laattijdige of onvolledige levering.

Verzendkosten

Standaard verzendkosten

  • afhaling bij Avventura Gent: gratis!
  • thuislevering in België en Nederland:
    • indien aankoopbedrag < 50 euro: 15 euro verzendkosten
    • indien aankoopbedrag > 50 euro: gratis thuislevering
  • thuisleveringen in andere EU-landen: op aanvraag

Extra aandachtspunten

  • Bestellingen worden enkel verstuurd indien alle openstaande facturen aan Avventura betaald zijn.
  • Alle artikelen blijven eigendom van Avventura tot ze volledig betaald zijn.
  • De koper accepteert alle transportkosten van de gekochte goederen.

Wat bij verkeerde of beschadigde levering?

Je bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en getransporteerd. Het kan echter altijd voorvallen dat je pakket beschadigd of onvolledig toekomt. Daarom vragen we dat je elke levering zo snel en grondig mogelijk nakijkt en ons binnen uiterlijk 14 dagen contacteert als je levering onvolledig of beschadigd is. Kijk je hiervoor aub even naar onze retourbeleid en Algemene Voorwaarden?

Wat als je niet thuis bent op het moment van levering?

Indien je niet thuis bent op het moment van de levering zal de koerierdienst je laten weten waar en wanneer je het pakketje kan afhalen.

360 tour