Neutrino Pro 600 XL Left Zip

Merk: Rab

539,95

Wissen

De Neutrino Pro 600 is de warmste van de Neutrino Pro-reeks die voornamelijk is ontworpen voor alpiene klimmers, lichte bergtochten en koude winterse omstandigheden.

Aanzienlijk lichter dan zijn voorganger, de Neutrino Endurance, is de isolatie niet aangetast. De verbeterde constructie en de thermische efficiëntie hebben de isolerende waarden verbeterd en het totale gewicht verlaagd.

De Neutrino Pro 600 wordt met de hand gevuld in Derbyshire met de hoogste kwaliteit 800FP ethisch verantwoorde Europese ganzendons.
De chevronvormige schotten zorgen ervoor dat het dons over het midden van het lichaam wordt gehouden en voorkomen dat het dons migreert, terwijl het ontwerp van de trapeziumvormige kamer koude-bruggen elimineert.

De buitenstof is een duurzame en waterbestendige Pertex® Quantum Pro die een uitstekende bescherming biedt bij zowel koud als vochtig weer.

De Neutrino Pro 600 heeft een ergonomisch ontworpen, nauwsluitende interne kraag met een capuchonkoord, evenals een YKK anti-snag ritssluiting met een isolerende tochtbuis om de kou buiten te houden.
Wordt geleverd met een compressiezak voor het transport en een katoenen zak voor het opbergen thuis.
1026gr
Comfort -5°C , Limit -12°C , Extreme -32°C

Gratis levering  in België vanaf €50