Anjan 2 GT

Merk: Hilleberg

935,00

4 op voorraad

De Anjan 2 GT is speciaal ontworpen als een zeer lichte tent voor mobiele avonturen in warmere en sneeuwvrije omstandigheden. En hoewel het inderdaad heel licht is, heeft het ook onverwachte kracht. Tijdens de ontwikkeling hebben we een Anjan GT in onze windmachine geplaatst (een verbouwde sneeuwblazer) en deze 6 tot 8 uur in zeer harde wind laten staan. De Anjan GT stond zonder problemen sterk.

We hebben de Anjan GT-modellen voor 2017 opnieuw ontworpen, waarbij we de 2-openingsstokmouwen en de Lock-Tip-stokken hebben vervangen door enkelopeningsmouwen en standaardstokken. Om het uitstekende ventilerende effect van het hebben van de buitenste stop kortsluiting van het komen helemaal tot op de grond te behouden, hebben we bovenleidingpatroon opgenomen in de bodem van de muren van de buitentent, het creëren van permanente openingen om volledige luchtstroom mogelijk te maken. Naast het ontluchtende effect is het nieuwe ontwerp gemakkelijker op te zetten, vooral in winderige omstandigheden.

De binnent van de Anjan 2 GT heeft een volledig gaasdeur en een grote, driehoekige ventilatieopening in de achterwand voor een constante luchtstroom. In zeer warme omstandigheden kunt u de achterwand van de buitent volledig oprollen.

Gezien dit alles is de Anjan 2 GT perfect voor 3 seizoenen rugzaktochten en zomerse fiets- en peddeltours, en is ook zeer geschikt voor jagers op verkenningsreizen of in het vroege seizoen, minimalistische jagers. De Anjan 2 GT is een verrassend lichte, maar toch enorme soloschuilplaats voor iedereen die de ruimte in het oog houdt!

Gratis levering  in België vanaf €50